Rehabilitering i Mölndal för min hund Lollo

Hej på er alla fina följare

Idag ska jag ta med mig Lollo min hund till Mölndal där hon ska få veckans rehabilitering. Hon gjorde nämligen illa bogen när hon sprang lös för någon månad sen och efter att det var konstaterat hos veterinären fick vi tips om ett ställe där man kunde få hjälp med rehabilitering. Det är skönt att det finns så nära som i Mölndal och man ser förbättringen hos Lollo vilket är så himla skönt. Hon är mycket piggare och gladare nu igen när hon inte har ont. Vi har fortfarande en del rehabilitering kvar innan hon får springa lös igen, men bara att se framstegen betyder ju så mycket.

Jag har haft Lollo i två års tid nu och hon är en hund jag hittade hos ett shelter. Hon har troligtvis haft det väldigt tufft och kämpigt så veterinären sa att det här i bogen mycket väl kan vara en gammal obehandlad skada som gått upp. När vi träffades på hundstallet som tar hand om hemlösa hundar eller hundar som på ett eller annat sätt blivit omhändertagna så kändes det som att det var kärlek vid första ögonkastet.

?Hon hade haft väldigt låg energi och knappt brytt sig om när människor kom på besök eller för att titta efter en hund de kunde ta med hem. Men när jag kom lyfte hon huvudet och viftade på svansen, något de sa där aldrig hade hänt förut. Så jag stannade till vid hennes box och hon reste sig sakta och koma fram och nosade på min hand genom gallret. När vi öppnade grinden satte jag mig en bit bort på huk och då gick hon fram och satte sig precis framför mig och lade huvudet i mitt knä. Hon liksom valde mig och jag är så glad och tacksam för det, hon har verkligen blivit min bästa vän. Därför känns det också självklart att hon får all den kärlek och rehabilitering som krävs för att hon ska bli helt frisk och må bra. Jag och Lollo önskar er en underbar dag!