Djurfoder eller tillbehör till djuren

Hejsan, hejsan! Vad roligt att du har klickat in här för att läsa ännu ett av mina inlägg. Idag kommer du få läsa om den djuraffären där jag köper djurfoder i Kil, affären heter Carinas Klo & Klös. Det fodret jag köper till min hund är ganska sällsynt men jag lyckades hitta det i den här affären.

Då jag vet att många av er är djurägare tänkte jag att det här kunde vara ett perfekt inlägg att skriva, många av har dessutom efterfrågat lite mer inlägg om min hund och om djur i övrigt. Därför börjar jag den här dagen med att skriva ett inlägg om den här djuraffären som jag verkligen tycker om och vill rekommendera till er. Huvudsakligen brukar jag besöka denna affär i samband med att jag behöver köpa djurfoder i Kil men jag har även köpt en hel den andra saker till min hund där. Som sagt är min hunds foder ganska sällsynt, det går inte att köpa överallt. Men jag hade tur att jag lyckades hitta det hos Carinas Klo & Klös, annars hade jag fått åka en lång bit för att få tag på det. Anledningen till att min hund behöver just det fodret är för att han har en känslig mage, äter han annat foder blir han dålig i magen och får ont. Därmed är det viktigt att han får just det fodret, vilket gör att jag är väldigt glad över att denna djuraffär har just det fodret. Hur som helst skulle jag vilja rekommendera er att vända er till Carinas Klo & Klös om ni är ute efter djurfoder i Kil eller något annat till era små älsklingar.