Min hund blir professionellt trimmad inför tävlingar

Tjenare, hallå, hej, räck upp en hand om du älskar att gå till frisören och bli ompysslad. Jag räckte upp handen snabbare än ögat och jag kan allt se att min hund Charlie ville räcka upp sin tass också. Han älskar nämligen att bli ompysslad hos frisören, vårt favoritställe för hundtrim i Älvsjö är KaNos Trim & Dagis AB.

Jag fick rekommendationen att gå dit av min svåger som har sin hund på deras hunddagis, han sa att personalen var mycket trevlig och bryr sig om varje individ, vare sig den har tassar eller fötter. Han var själv inte erfaren av deras frisör men vet att många som lämnar sin hund till dagiset även går dit när hunden behöver klippas eller trimmas. Jag valde därefter att vända mig till dem för hundtrim i Älvsjö för att ge dem ett försök. Efter det besöket var jag så nöjd med resultatet och servicen att jag var tvungen att vända mig dit varje gång Charlie behövde trimmas, vilket är med jämna mellanrum då vi deltar i utställningar tillsammans. Som utställningshund krävs det att pälsen ser ut på ett visst sätt, som personalen på det här företaget var mycket väl medvetna om. Numera vänder jag mig till dem varje gång Charlie behöver en utställningstrimning för att jag vet att de kan leverera ett bra resultat. Varje gång jag kommer dit blir jag bemött av trevlig personal som tar väl hand om både mig och Charlie, därför älskar både jag och Charlie att gå till frisören. Om du söker efter ett ställe som är erfarna inom hundtrim i Älvsjö är detta ett företag jag starkt kan rekommendera till dig.